Tjenester

Her finner du en oversikt over tjenestene vi tilbyr. Kontakt oss for art direction, design, innholdsproduksjon og SoMe-strategi🤙

Webdesign

Grafisk design / Interaksjonsdesign (UI) / Brukervennlighet (UX). Snakk med oss om alt fra idé og design til brukertesting og prototyping.

Art Direction

Jobb med oss på små og store prosjekter, shoots eller produksjoner, som del av ditt eget team i lengre perioder eller som konsulenter ved behov.

Bøker/Magasiner

Sult er veeeeeeeldig glad i bøker og magasiner, og vi har lang erfaring med coverdesign og magasinproduksjon. 

Innholdsproduksjon

Sult produserer kvalitet på alle flater og i alle formater. Tekst, design, foto og video, vi gjør hele produksjoner og kampanjer eller enkeltbestillinger. 

Illustrasjon

llustrasjoner, mønsterdesign, collager og ikoner til digitalt, print, tekstil eller vegg. Vi er allsidige på teknikk og type uttrykk.

Event

Skal du holde et event eller arrangere en festival? Logo, plakater, flyers, invitasjoner – lista er lang. Vi fikser! 

SoMe-strategi

Lyst på en tydeligere profil som treffer flere relevante følgere? Vi tar et dypdykk i merkevaren din og lager skreddersydde strategier og brukervennlige guider.

Branding

Vi designer logo og visuell identitet til merkevaren din. Fra enkle logoforslag til fullt redesign – du bestemmer omfanget. Les også om vår startup-pakke.

Promo/Merch

Låtslipp, et filmprosjekt eller en ny podcast på g? Vi lager cover art, SoMe-kit, totes og ellers alt du måtte trenge av promo-materiell.