Lyst på en tydeligere profil som gir bedre synlighet og treffer flere relevante følgere i sosiale medier? Da er denne pakken noe for deg!

En digital tilstedeværelse i sosiale medier er avgjørende for å styrke merkevaren din, skape engasjerte kunder og bygge langsiktig omdømme. Det gir også muligheten til å bli funnet av potensielle kunder som leter etter produktet eller tjenesten du leverer.

Vi har lang erfaring med SoMe og tar et dypdykk i merkevaren din og går over profilene dine på Facebook, Instagram og andre plattformer. Vi kartlegger alt du trenger og legger opp en brukervennlig strategi du kan følge.

I SoMe-pakken vår får du konkrete målsettinger og tiltak i en 360-evaluering av digitale kanaler for din bedrift.

I guiden vår får du:

 • Mål og tiltak for merkevaren din:
  Disse setter vi enten sammen med deg eller for deg basert på informasjonen du gir oss.
 • Tone of Voice:
  For å bevare merkevarens personlighet i de ulike kanalene setter vi et overordnet språk og en how to til hvordan du bør skrive captions.
 • Kanalbruk:
  Vi guider deg gjennom de ulike digitale plattformene og viser deg hvordan du kan få flere besøkende til nettsiden din ved å jobbe strukturert og målrettet med dine sosiale medier.
 • Innholdsfordeling:
  For å kunne produsere innhold mer effektivt og sikre mest mulig engasjement på de ulike postene dine, legger vi opp en innholdsfordeling som vil passe akkurat dine mål.
 • Publiseringsplan:
  Vi setter ukesplaner og/eller månedsplaner for når og hva du bør publisere, basert på oppdatert informasjon om SoMe-trender, plattformens algoritmer og erfaringer.
 • SEO og hashtags:
  Du vil også få en brukervennlig opplæring i hvordan hashtags egentlig fungerer, hvordan du kan bruke de for å booste ditt eget brand og hvordan du kan søkemotoroptimalisere innholdet ditt (SEO).

Trenger du hjelp til innholdsproduksjonen eller publiseringen av innleggene dine, i tillegg til strategien vår, tar vi i Sult gjerne hånd om dette for deg.