Denne erklæringen forklarer hvordan personvernet ivaretas av Sult Oslo sine nettsider. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til innholdet i denne erklæringen.

Informasjonskapsler 

Vårt nettsted forbedres ved hjelp av informasjonskapsler. En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som nettstedet du besøker lagrer på din pc. De inneholder blant annet informasjon om hvilke sider som blir besøkt på nettstedet.

For å samle informasjon vedrørende trafikk på nettsidene våre og hvilke sider brukeren besøker, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Dersom du ikke ønsker å dele anonyme data med Sult Oslo, kan du reservere deg mot Google Analytics her.

Vi har aktivert IP-anonymisering i Google Analytics, slik at statistikken ikke kan spores tilbake til deg. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Kontaktskjema 

Kontaktskjema på nettsiden vår sender melding til en e-postadresse hos oss. Meldingen lagres ikke på vår webserver. All e-post som sendes til oss lagres hos Outlook Office som vi benytter som e-postsystem. Denne informasjonen håndteres kun internt hos oss og deles ikke med andre. Etter endt kundeforhold kan vi etter avtale slette all e-postkommunikasjon oss imellom.

Nyhetsbrev

Sult Oslo sender jevnlig ut nyhetsbrev og bruker tjenesten Mailchimp som leverandør. Mailchimp har en egen Personvernerklæring som du kan lese her: https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Vi vil kun benytte mailadresse din til å sende deg nyheter og oppdateringer om Sult og du kan når som helst si opp ditt abonnement.

Linker til eksterne nettsteder 

På våre nettsider finner du innebygde knapper som leder til andre nettsteder, som Facebook og Instagram. Dersom lenken leder til et annet nettsted enn sultoslo.no, er Sult Oslo ikke behandlingsansvarlig for personopplysninger på den eksterne siden. Da er det det eksterne nettstedets personvernerklæring som gjelder. Sult Oslo lagrer ikke informasjon om din bruk av disse elementene, det blir bare samlet inn og lagret av den eksterne aktøren (Facebook og Instagram e.l.).

Kontakt oss

Spørsmål angående denne personvernerklæringen kan adresseres til Sult Oslo. E-post: halla@sultoslo.no